Instruktioner för radering av data
Datum för ikraftträdande: 2026-10-12
Du kan själv radera ditt konto, dina projekt och dina data när du vill i översikten.
I översikten
För att ta bort ett projekt: "Mina projekt" i sidomenyn → "Inställningar" på projektkortet → skriv projektets namn i rutan "Ta bort projekt" och klicka på "Ta bort projekt permanent". För att ta bort hela ditt konto: "Inställningar" under "Konto" i sidomenyn → skriv din e-postadress i rutan "Ta bort konto" och klicka på "Ta bort mitt konto permanent". I samma stund du bekräftar stängs projektet eller kontot och allt pågående arbete stoppas, uppgifterna raderas permanent inom några minuter. Vi skickar ett e-postmeddelande till dig när ditt konto har raderats.
Via e-post
Om du inte kan logga in, skriv "radera data" till privacy@tirelessmarketer.com från din kontos e-postadress. Efter att vi har verifierat din identitet raderar vi allt inom 30 dagar och bekräftar när det är klart.
Vad som raderas
- Ditt konto, dina projekt, din produktsammanfattning, din varumärkesprofil och dina mål.
- Allt genererat innehåll, videor och mätvärden.
- Vår åtkomst till dina anslutna sociala mediekonton och butikskonton (inklusive anslutningarna hos vår publiceringsleverantör) samt din GitHub-anslutning.
- AI-anropsspår för dina projekt och personuppgifter i felloggar.
Vad som återstår
Faktura- och betalningsuppgifter som vi enligt lag är skyldiga att bevara sparas under den lagstadgade perioden. Innehåll som redan publicerats på en plattform omfattas av den plattformens regler; du kan själv ta bort det där.
Gällande version
Denna översättning tillhandahålls för att underlätta läsningen. Om den skiljer sig från den engelska versionen är det den engelska versionen som gäller: https://tirelessmarketer.com/data-deletion